De groene omgeving van Het Buitenhuys is de grote inspiratiebron voor onze keuken. Lokale boeren en een eigen kruidentuin voorzien de chefs van dagverse topproducten, passend bij het jaargetijde. In de open keuken beleef je de bereiding van dichtbij en zie je hoe de gerechten vol smaak en aantrekkelijk worden gepresenteerd. Ervaar hoe de chefs met de Zuid-Afrikaanse braai de verse producten licht roosteren en de smaak versterkt wordt met een subtiele touch van het landleven.

De keuken van Het Buitenhuys is deze zomer elke dag open vanaf 12 uur. Vanaf 16 uur serveren wij gerechten van de zomerkaart. Wij houden met plezier rekening met allergenen of andere dieetwensen.

Menu van de Chef

Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Je hebt de keuze tussen vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. De smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de chef.

Lunchkaart

Het Buitenhuys is in de zomer alle dagen vanaf 12 uur geopend voor lunch. Een uitstekend moment van de dag om je culinair te laten verwennen. Op het menu vind je warme en koude gerechten. De kaart wisselt regelmatig, alle seizoenen komen aan bod.

Cocktails, wijnen en speciaalbieren

Prachtige wijnen, zorgvuldig geselecteerd uit de Oude Wereld. Overheerlijke cocktails die ter plekke vers worden bereid. Een uitgebreid assortiment van speciaalbieren. En de veelzijdige borrelkaart voorziet ook in alcoholvrije versnaperingen en smaakmakende aperitieven. Ons team adviseert je graag bij je keuze.

Een parade aan heerlijke bites

Bij een gezellige borrel horen natuurlijk lekkere hapjes. Het Buitenhuys heeft een uitgebreide keuze in warme en koude bites. Oesters voor bij de cocktail. Gegrilde kip bij je bier. Bestel een plank met een selectie overheerlijke kazen van boerderij de Heileuver, of worst van slagerij Van Broekhuizen. Kies naar jouw eigen smaak en ons team presenteert jou een parade aan heerlijke bites.

Menu van de Chef

Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Je hebt de keuze tussen vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. De smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de chef.

Lunchkaart

Het Buitenhuys is in de zomer alle dagen vanaf 12 uur geopend voor lunch. Een uitstekend moment van de dag om je culinair te laten verwennen. Op het menu vind je warme en koude gerechten. De kaart wisselt regelmatig, alle seizoenen komen aan bod.

Cocktails, wijnen en speciaalbieren

Prachtige wijnen, zorgvuldig geselecteerd uit de Oude Wereld. Overheerlijke cocktails die ter plekke vers worden bereid. Een uitgebreid assortiment van speciaalbieren. En de veelzijdige borrelkaart voorziet ook in alcoholvrije versnaperingen en smaakmakende aperitieven. Ons team adviseert je graag bij je keuze.

Een parade aan heerlijke bites

Bij een gezellige borrel horen natuurlijk lekkere hapjes. Het Buitenhuys heeft een uitgebreide keuze in warme en koude bites. Oesters voor bij de cocktail. Gegrilde kip bij je bier. Bestel een plank met een selectie overheerlijke kazen van boerderij de Heileuver, of worst van slagerij Van Broekhuizen. Kies naar jouw eigen smaak en ons team presenteert jou een parade aan heerlijke bites.