Zakendoen in een unieke omgeving

Restaurant Het Buitenhuys verwelkomt je graag voor zakelijke bijeenkomsten in een groene omgeving. Een inspirerende plek voor vergaderingen, zakenlunches en -diners, netwerkborrels, trainingen, heisessies of teambuildingdagen. Het Buitenhuys ligt in Heino, direct aan de N35, tussen Zwolle en Raalte. Midden tussen de Sallandse landgoederen. Er is voldoende gratis parkeerruimte. En vergaderfaciliteiten zoals een beamer, presentatiescherm, flipover en gratis wifi zijn aanwezig. Je bent voor zakelijke events niet gebonden aan de reguliere openingstijden van het restaurant.

Zakendoen in een unieke omgeving

Restaurant Het Buitenhuys verwelkomt je graag voor zakelijke bijeenkomsten in een groene omgeving. Een inspirerende plek voor vergaderingen, zakenlunches en -diners, netwerkborrels, trainingen, heisessies of teambuildingdagen. Het Buitenhuys ligt in Heino, direct aan de N35, tussen Zwolle en Raalte. Midden tussen de Sallandse landgoederen. Er is voldoende gratis parkeerruimte. Vergaderfaciliteiten zoals een beamer, presentatiescherm, flipover en gratis wifi zijn aanwezig. Je bent voor zakelijke events niet gebonden aan de reguliere openingstijden van het restaurant.

Vergaderen

In onze tuinkamer vergader je met een gezelschap tot 14 personen in een rustige, besloten setting. Tijdens lunch of diner serveren wij overheerlijke gerechten. Bij mooi weer geniet je de lunch of het diner op ons serene terras. Voor grotere zakelijke events is het mogelijk andere, of meerdere ruimtes te reserveren tot gezelschappen van 160 personen. Informeer gerust naar de opties.

Vergaderen

In onze tuinkamer vergader je met een gezelschap tot 14 personen in een rustige, besloten setting. Tijdens lunch of diner serveren wij overheerlijk gerechten. Bij mooi weer geniet je de lunch of het diner op ons serene terras. Voor grotere zakelijke events is het mogelijk andere, of meerdere ruimtes te reserveren tot gezelschappen van 160 personen. Informeer gerust naar de opties.