Voor een afzakkertje en een avond uit

We kunnen ons er alles bij voorstellen. Of het nu eind van de middag, begin of eind van de avond is, je krijgt een beetje trek. Kortom, het is tijd om de borrel vergezeld te laten gaan door enkele feestelijke hapjes. Laat je dan verleiden door een lekker kippetje uit onze rotisserie of de Buitenhuys Borrelplank met een heerlijke bittergarnituur. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Tap jouw eigen biertjes

Natuurlijk mag het bij ons ook niet ontbreken: de stamtafel. Maar bij Het Buitenhuys geven we er net weer een extra belevingstintje aan. Zeg nu zelf, wat is er beter dan met je vrienden aan een stamtafel genieten van jouw eigen getapte biertjes. Je geeft van tevoren het aantal liters aan dat je met de groep denkt te drinken en aan het eind betaal je € 9,- per liter. Gezellig en gemakkelijk! 

Lekker borrelen

We kunnen ons er alles bij voorstellen. Of het nu eind van de middag, begin of eind van de avond is, je krijgt een beetje trek. Kortom, het is tijd om de borrel vergezeld te laten gaan door enkele feestelijke hapjes. Laat je dan verleiden door kip uit onze rotisserie of de Buitenhuys Borrelplank met een heerlijke bittergarnituur. Je gaat met een voldaan gevoel naar huis.