Werken bij Restaurant Het Buitenhuys
Positieve energie, hoge kwaliteit, een grote passie voor gastronomie. Dat kenmerkt het team van het Buitenhuys. Werken in ons restaurant is geweldig veelzijdig. Je rolt van zakenlunch naar borrel. En van intiem diner naar een uitbundig feest van een jubilerend echtpaar. Naast variatie bieden we je een gezellige werksfeer en de leukste gasten!
Zelfstandig werkend kok (Chef de parti)
Als zelfstandig werkend kok ben jij eindverantwoordelijk voor jouw partis. Je draagt deze verantwoordelijkheid en daarnaast ondersteun je je collega’s. Professionaliteit, liefde voor je gerechten en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel.
Wil jij graag:
• Werken met lokale producten
• Onderdeel worden van een ambitieus team (Lekker 500, Gault&Millau, …?)
• De vrijheid om je talenten en passies verder te ontwikkelen
• 32-38 uur p/w werken (wij zijn 4 dagen p/w geopend)
• Een goed salaris (boven CAO)
• Geïnspireerd worden door leuke (vakgerelateerde) uitjes
Join #teamBuitenhuys!
Interesse? We zoeken een gedreven iemand met een aanstekelijk enthousiasme die past binnen ons team. Daarom willen we het liefst je zo snel mogelijk persoonlijk ontmoeten. Bel of mail om een afspraak met Inge te maken.
Medewerkers bediening
Wil jij graag:
• Een leuke baan met veel gezelligheid
• Gasten een topavond bezorgen door jouw gastvrijheid en horeca-skills
• Onderdeel worden van een ambitieus team
(Lekker 500, Gault&Millau, …?)
• De mogelijkheid om jezelf verder ontwikkelen binnen de horeca
• Flexibele uren werken (geef zelf je beschikbaarheid aan)
• Een goed salaris (boven CAO)
• Bovenop je salaris ook nog een mooie fooi
Enige ervaring zou mooi zijn maar is geen keiharde must. We zoeken mensen die binnen ons team passen. We spreken je daarom het liefst in real life. Bel of mail om een afspraak met Inge te maken.
Solliciteren?
Bij Het Buitenhuys krijg je alle ruimte om je eigen accenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Wil jij bij ons werken? We staan altijd open om nieuw talent te ontmoeten, een open sollicitatie is welkom.
Restaurantmanager (Maître)
Als sommelier en ervaren leidinggevende ben jij degene die het verschil maakt binnen dit prachtige restaurant! Je passie voor wijnen kun je bij ons helemaal uitleven. Je bent verantwoordelijk voor het assortiment, de inkoop, contacten met leveranciers en weet prachtige wijn arrangementen te maken. Je neemt initiatief, creëert beleving en je bent een voorbeeld voor ons enthousiaste team.
Wil jij graag:
• Werken in een dynamisch en professioneel horecabedrijf
• Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie
• Jouw gastvrijheid en wijnkennis combineren met leidinggevende taken
• Een ambitieus team aansturen (Lekker 500, Gault&Millau, …?)
• Alle kansen om je talenten en passies verder te ontwikkelen
• 32-38 uur p/w werken (wij zijn 4 dagen p/w geopend)
• Een goed salaris (boven CAO)
• Geïnspireerd worden door leuke werkbezoeken en bijzondere leveranciers
Join #teamBuitenhuys!
Interesse? We zoeken iemand met ervaring binnen het hogere segment en toe is aan een nieuwe uitdaging. Iemand die verantwoordelijk wil zijn voor alles rondom onze wijnen, leiding kan geven en een coach is voor zijn collega’s. Daarom vinden we het belangrijk om je zo snel mogelijk persoonlijk te ontmoeten en kennis te maken. Bel of mail om een afspraak met Inge te maken.
Zelfstandig werkend kok (Chef de parti)
Als zelfstandig werkend kok ben jij eindverantwoordelijk voor jouw partis. Je draagt deze verantwoordelijkheid en daarnaast ondersteun je je collega’s. Professionaliteit, liefde voor je gerechten en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel.
Wil jij graag:
• Werken met lokale producten
• Onderdeel worden van een ambitieus team (Lekker 500, Gault&Millau, …?)
• De vrijheid om je talenten en passies verder te ontwikkelen
• 32-38 uur p/w werken (wij zijn 4 dagen p/w geopend)
• Een goed salaris (boven CAO)
• Geïnspireerd worden door leuke (vakgerelateerde) uitjes
Join #teamBuitenhuys!
Interesse? We zoeken een gedreven iemand met een aanstekelijk enthousiasme die past binnen ons team. Daarom willen we het liefst je zo snel mogelijk persoonlijk ontmoeten. Bel of mail om een afspraak met Inge te maken.
Medewerkers Bediening
Wil jij graag:
• Een leuke baan met veel gezelligheid
• Gasten een topavond bezorgen door jouw gastvrijheid en horeca-skills
• Onderdeel worden van een ambitieus team
(Lekker 500, Gault&Millau, …?)
• De mogelijkheid om jezelf verder ontwikkelen binnen de horeca
• Flexibele uren werken (geef zelf je beschikbaarheid aan)
• Een goed salaris (boven CAO)
• Bovenop je salaris ook nog een mooie fooi
Enige ervaring zou mooi zijn maar is geen keiharde must. We zoeken mensen die binnen ons team passen. We spreken je daarom het liefst in real life. Bel of mail om een afspraak met Inge te maken.
Solliciteren
Bij Het Buitenhuys krijg je alle ruimte om je eigen accenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Wil jij bij ons werken? We staan altijd open om nieuw talent te ontmoeten, een open sollicitatie is welkom.