Ontmoet ons team

Voel je vrij om steeds terug te keren naar ons sfeervolle restaurant. Voor een lekkere lunch, intiem diner of gezellige borrel. Ons team verwelkomt je met open armen.

Inge Koning-Neppelenbroek

Gastvrouw

Inge is gastvrouw in hart en nieren. 16 jaar lang runde ze met succes restaurant Jan Steen. In 2019 gooide ze het roer volledig om en investeerde ze in een omvangrijke renovatie. Vol nieuwe energie begon ze aan het nieuwe avontuur dat Restaurant Het Buitenhuys heet. Een schitterend restaurant waar Inge gasten in huiskamersfeer optimaal laat genieten van heerlijke gerechten, een goed glas wijn, een verrassend speciaalbier. Met haar spontane karakter zorgt ze ervoor dat gasten zich direct thuis voelen. En met haar kennis van de omgeving helpt ze gezelschappen graag aan een arrangement op maat.

Emmylou (Emmy) Zanen

Chefkok

Emmy werkte voor toprestaurants als A’dam Toren en ze stond aan de basis van Sophias in Leeuwarden. In haar keuken vormen Nederlandse, regionale producten de basis. Met invloeden en smaken vanuit de hele wereld gaat ze vervolgens aan de slag met spannende culinaire kunstwerken. Groenten spelen daarbij een belangrijke rol. Emmy houdt ervan om met kleur te spelen en te zoeken naar een mooi evenwicht met vlees of vis. Deze topchef streeft naar kwaliteit op alle fronten; ook een mooie borrelplank krijgt haar volledige aandacht.

Bas Jonker

Sous-chef

Met Bas hebben we veelbelovend, jong talent in huys. Deze gedreven sous-chef houdt ervan te experimenteren en je te verbazen met bijzondere combinaties. Dat levert bijzonder doordachte en smaakvolle gerechten op. Als boerenzoon waardeert hij de herkomst van producten en weet hij het verhaal achter de ingrediënten te vertellen. Hij is ervan overtuigd dat met dat verhaal een gerecht nog beter smaakt. Bas zag al diverse topkeukens van binnen, waaronder Carelshaven en de Swarte Ruijter. Daarnaast neemt hij regelmatig deel aan internationale kookwedstrijden waarin hij het steeds ver schopt. Kom binnenkort naar het Buitenhuys om te genieten van zijn verbazingwekkende culinaire belevenissen.

Kom bij ons werken

Het Buitenhuys is altijd op zoek naar ervaren toppers. En ook nieuw talent is meer dan welkom! Check snel of er een vacature voor jou bij zit, of stuur een open sollicitatie.

Inge Koning-Neppelenbroek

Gastvrouw

Inge is gastvrouw in hart en nieren. 16 jaar lang runde ze met succes restaurant Jan Steen. In 2019 gooide ze het roer volledig om en investeerde ze in een omvangrijke renovatie. Vol nieuwe energie begon ze aan het nieuwe avontuur dat Restaurant Het Buitenhuys heet. Een schitterend restaurant waar Inge gasten in huiskamersfeer optimaal laat genieten van heerlijke gerechten, een goed glas wijn, een verrassend speciaalbier. Met haar spontane karakter zorgt ze ervoor dat gasten zich direct thuis voelen. En met haar kennis van de omgeving helpt ze gezelschappen graag aan een arrangement op maat.

Emmylou (Emmy) Zanen

Chefkok

Emmy werkte voor toprestaurants als A’dam Toren en ze stond aan de basis van Sophias in Leeuwarden. In haar keuken vormen Nederlandse, regionale producten de basis. Met invloeden en smaken vanuit de hele wereld gaat ze vervolgens aan de slag met spannende culinaire kunstwerken. Groenten spelen daarbij een belangrijke rol. Emmy houdt ervan om met kleur te spelen en te zoeken naar een mooi evenwicht met vlees of vis. Deze topchef streeft naar kwaliteit op alle fronten; ook een mooie borrelplank krijgt haar volledige aandacht.

Bas Jonker

Sous-chef

Met Bas hebben we veelbelovend, jong talent in huys. Deze gedreven sous-chef houdt ervan te experimenteren en je te verbazen met bijzondere combinaties. Dat levert bijzonder doordachte en smaakvolle gerechten op. Als boerenzoon waardeert hij de herkomst van producten en weet hij het verhaal achter de ingrediënten te vertellen. Hij is ervan overtuigd dat met dat verhaal een gerecht nog beter smaakt. Bas zag al diverse topkeukens van binnen, waaronder Carelshaven en de Swarte Ruijter. Daarnaast neemt hij regelmatig deel aan internationale kookwedstrijden waarin hij het steeds ver schopt. Kom binnenkort naar het Buitenhuys om te genieten van zijn verbazingwekkende culinaire belevenissen.

Kom bij ons werken

Het Buitenhuys is altijd op zoek naar ervaren toppers. En ook nieuw talent is meer dan welkom! Check snel of er een vacature voor jou bij zit, of stuur een open sollicitatie.