Vind de juiste prikkel

Natuurlijk vinden de meeste zakelijke bijeenkomsten plaats binnen de muren van jouw eigen bedrijfspand. Dat is logisch en praktisch. Ben je op zoek naar andere prikkels en wil je worden geïnspireerd door een nieuwe omgeving, kom dan eens naar Het Buitenhuys. Wij hebben diverse ruimtes die prima kunnen worden gebruikt voor een brainstormsessie, presentatie, vergadering of receptie.

Niets is dichtgetimmerd

Elke ruimte van Het Buitenhuys heeft zijn eigen karakter en charme, maar dat is geen dichtgetimmerd geheel. Graag ontdekken we samen met jou hoe we de wensen van jouw bedrijf kunnen combineren met onze ruimtes. Het spreekt voor zich dat alle faciliteiten (o.a. Wi-Fi, beamer en flip-over) aanwezig zijn en er is voldoende parkeergelegenheid.

Inspanning en ontspanning

Als je met ons in zee gaat, weet je zeker dat het jouw gezelschap tijdens de bijeenkomst aan niets ontbreekt. Graag gaan we ook de uitdaging aan om na afloop een heerlijke, gezonde lunch en/of diner te verzorgen. Uiteraard wel volgens de uitgangspunten van ons concept, dus met heerlijke Sallandse gerechten!