Beleef elk jaargetijde

De groene omgeving van Het Buitenhuys is de grote inspiratiebron voor onze keuken. Lokale boeren en een eigen kruidentuin voorzien onze chefs van dagverse topproducten, passend bij het jaargetijde. In de open keuken beleef je de bereiding van dichtbij. Ervaar hoe de chefs met de Zuid-Afrikaanse braai de verse producten licht roosteren en zo de smaak versterken met een subtiele touch van het landleven. En geniet! Van de aantrekkelijke presentatie en verrassende smaak van de gerechten.

De keuken van Het Buitenhuys is deze zomer elke dag open vanaf 12 uur. Vanaf 16 uur serveren wij gerechten van de zomerkaart. Wij houden met plezier rekening met allergenen of andere dieetwensen.

Menu van de Chef

Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Die smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de chef. Bij het Menu van de Chef heb je de keuze tussen vis, vlees en vegetarisch.

Lunch in stijl

Het Buitenhuys is in de zomer alle dagen vanaf 12 uur geopend voor lunch. Een uitstekend moment van de dag om je culinair te laten verwennen. Op het menu vind je warme en koude gerechten. De kaart wisselt regelmatig, alle seizoenen komen aan bod.

Menu van de Chef

Laat je culinair verrassen door de chef van Het Buitenhuys, Niek van Leeuwen. In dit vier- of vijfgangenmenu presenteert hij niet alleen het beste wat het seizoen te bieden heeft. Het menu geeft Niek ook nog eens alle vrijheid om de beste producten van de dag te selecteren. Het resultaat is een uitgekiend menu met pure smaken. Je hebt de keuze tussen vis, vlees, vegetarisch of veganistisch. De smaken beleef je nog intenser met de selectiewijnen van de chef.

Lunch in stijl

Het Buitenhuys is in de zomer alle dagen vanaf 12 uur geopend voor lunch. Een uitstekend moment van de dag om je culinair te laten verwennen. Op het menu vind je warme en koude gerechten. De kaart wisselt regelmatig, alle seizoenen komen aan bod.