Het Buitenhuys

Buitengewoon genieten

Genieten doe je samen

Samen met vrienden, familie, buren of collega’s, maar ook samen met het team van Het Buitenhuys. Hoe?

  • Wij creëren de ambiance, jullie weten de uitgelaten sfeer vast te houden
  • Wij maken de lekkerste gerechten, jullie smullen er van
  • Wij veroorzaken reuring met onze Huysband, jullie genieten van een vrijdagmiddagborrel in onze robuuste bar met prachtige live muziek

Een sfeervol tweede huis

Buitengewoon genieten doe je op een buitengewone locatie. Even buiten Heino en gelegen aan allerlei fiets- en wandelroutes vind je bij Het Buitenhuys een oase van rust. Hier kun je even ontsnappen aan de drukte en de waan van alledag. Genieten van, zoals gastvrouw Inge Koning-Neppelenbroek het graag omschrijft, een sfeervol tweede (buiten)huis.

Knipoog naar de historie

Als je het hebt over een sfeervol tweede huis, dan is ‘Het Buitenhuys’ natuurlijk een passende naam. Het eerste huis is de plek om te wonen en te leven, het buitenverblijf is de locatie waar het genieten centraal staat. En laat ‘Het Buitenhuys’ nu ook nog eens historisch verantwoord zijn. Ooit was deze naam namelijk verbonden aan een mooi huis in dit gebied. Vanaf nu kan iedereen genieten van Het Buitenhuys!

Afbeelding rechts: Gemeente Heino anno ca. 1870, kaart J. Kuijper (collectie www.atlasenkaart.nl)

Team Het Buitenhuys

Kom buitengewoon genieten bij Het Buitenhuys! Ons team staat in de startblokken om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen:
Inge

Onze gastvrouw

Inge
Inge heeft met haar 30 jaar ervaring het horecabloed door de aderen stromen. Houdt van vernieuwing en gaat dan graag nog een paar stappen verder. Inge is geen volger, ze wil juist graag voorop lopen. Ze ziet kwalitatief, betaalbaar eten en het neerzetten van de juiste sfeer als een twee-eenheid. Maar dan wel met pit, een leuke twist en wat ze zelf omschrijft als ‘the next level service’.

Onze keukenbrigade

Jelte en Roy
Beiden gepokt en gemazeld in het horecavak. Als echte bourgondiërs verstaan ze de kunst om de gasten eerlijke, pure en betaalbare gerechten voor te schotelen. En ze maken dan graag gebruik van de vele mogelijkheden die onze streek hen biedt. Jelte en Roy zijn beiden woonachtig in Gramsbergen, dus al het goede komt uit Gramsbergen!
Laura

Onze barvrouw

Laura
Laura houdt naar eigen zeggen heel erg veel van chocolade, een goed getapt biertje en een lekker stuk vlees. Aan deze jongedame is het dus wel toevertrouwd om jou te laten genieten van een gezellige avond met een bourgondische insteek.