Thuys genieten met al het heerlijks van Het Buitenhuys

Thuys uit eten? Dat kan met ons a la carte menu!
Wij koken met dagverse producten en houden niet van voedselverspilling. A la carte bestellen kan daarom het beste t/m elke donderdag, ophalen kan op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:00 en 18:00 uur aan de Raalterstraat 66.

Toch spontaan trek? Bel ons op 0572 – 39 58 84 dan bespreken we met je de mogelijkheden

Tijdens het aspergeseizoen zullen wij onze gerechten met asperges gaan verkopen in de boerderijwinkel van Aspergestekerij De Weerd in Raalte.
Hou het assortiment in de gaten!
Hoe mooi is het, in tijden waarin veel niet mag, of kan zijn er toch weer hele mooie ontwikkelingen: vier restaurants binnen een cirkel van 25 km hebben een tour uitgezet door het schitterende Salland. Jullie komen langs alle highlights van Salland. Van de IJssel als mooiste grote rivier van Nederland, langs statige landhuizen van de adel en het prachtige heidelandschap van de Sallandse Heuvelrug.
In deze tour zorgen de restaurants dat jullie kunnen genieten van de heerlijkste aspergegerechten. In een tour van ongeveer 75 km komen jullie langs deze vier prachtige bedrijven. Voor de deur van het restaurant serveren we het gerecht in jullie eigen auto
Je kunt de chef ook bij jou thuis uitnodigen om lekker voor je te komen koken!
Vraag naar de mogelijkheden!